Om oss

Pernilla Sjöman AB

Pernilla Sjöman AB är ett serviceföretag inom renhållning. Företaget grundades 2019, men har trots det en lång erfarenhet av branschen. Företagets verksamhet har sedan 1991 drivits av Håkan Sjöman AB och genom starten 2019 av Pernilla Sjöman AB så gick verksamheten i arv i familjen. Håkan Sjöman AB har sedan denna delning kvar sin verksamhet med brunnsborrning.

Sedan övertagandet 2019 har företaget haft en god tillväxt med flertalet nya ramavtal och nya kunder. I dagsläget har företaget sexton bilar och dessa är främst verksamma i Norrtälje, Knivsta Österåker och Vaxholms kommun. Företaget är ägarlett och drivs småskaligt. Många av de anställda har varit med från resans början och de flesta bor i vårt verksamhetsområde. Detta bidrar till en gedigen erfarenhet och mycket god lokalkännedom.

Då företaget leds av oss som äger företaget så ger det korta beslutsgångar och högt engagemang. Vårt mål är att vara flexibla, erbjuda en hög servicegrad dygnet runt och vara lösningsorienterade. För oss är inget problem för stort!

Företagets kunder är kommuner, fastighetsägare, industriföretag, byggföretag och privatpersoner. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss, utan oavsett problem hjälper vi dig som kund. Med vår lokala styrka och mångtalighet så är vi redo för de flesta utmaningarna.

Kunskap, kreativitet och hög servicegrad är grundläggande för allt vi gör. Våra erfarna chaufförer arbetar med den senaste tekniken och en väl avvägd maskinpark. Vi är alltid snabbt på plats och aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Året om, samtliga dagar har vi alltid två chaufförer med jour dygnet runt. Nöden har ingen lag!

Kontakta oss gärna om du har frågor eller för en offert!​

Vi är verksamma i Stockholm och Uppsala.